titlu_copy.jpg

Donează o oră, două sau o zi de terapie pentru EMANUEL!

Nu putem ajuta pe toti semenii nostri care trec prin greutati si

lipsuri, dar putem da o sansa, impreuna, la unii dintre ei.

Impreuna cu cateva familii din Cluj in ultimii 2 ani, am inceput sa ajutam lunar cateva familii care treceau prin lipsuri si aveau nevoie temporara de ajutor, de dragoste sincera, de o mana intinsa.

Azi cunoastem o familie frumoasa care are nevoie de o sansa, de inimi de romani deschise pentru a-i ajuta.

Emanuel Ivas are 3 ani si locuia in Botosani, impreuna cu parintii si cei 2 frati, pana luna trecuta, cand a fost diagnosticat cu autism infantil. Fortati de aceasta veste socanta, intreaga familie a luat decizia de a se muta la Cluj-Napoca, unde Emanuel poate beneficia de tratament specializat.   

Autismul este o tulburarea de dezvoltarea, o deficienta pervaziva.Persoanele care sufera de autism se confrunta cu probleme atunci cand trebuie sa comunice sau sa interactioneze cu ceilalti. Deficitele severe de invatare le diminueaza capacitatea de a interpreta si de a intelege mesajele din lumea inconjuratoare – cuvintele, gesturile, semnele, numerele, literele, uneori chiar emotiile si sentimentele.

Emanuel are nevoie de terapie pentru ca odata cu trecerea timpului acesta trebuie sa dobandeasca achizitii specifice varstei lui pe cele 5 domenii de dezvoltare: limbaj, autonomie, socializare, cognitie, motricitate.

O ora de terapie pentru Emanuel costa minim 30 lei, iar el are nevoie de 5 ore pe zi de terapie cu un specialist, alaturi de alte ore de munca acasa, care sa le faca cu parintii. In total ar insemna, 150 lei/zi, adica 3300 lei pe luna, ceea ce este foarte mult pentru ei si nu isi pot permite.

Familia Ivas este compusa din parintii Ionut si Ema, si cei 3 copii: Beniamin de 4 ani, Emanuel de 3 ani si Daria de doar o luna si jumatate. Venind la Cluj, alaturi de costurile terapiei, vor avea nevoie de sprijin provizoriu si pentru chiria unei locuinte.

 

Facem apel catre toti oamenii de bine, care cunosc sau nu cunosc Familia Ivas! Este momentul cel mai potrivit sa aratam solidaritatea, DONAND LUNAR o ora (30 lei), doua ore (60 lei) sau o zi (150 lei) de terapie. In plus, cei care dorim, putem dona o suma de bani similara si pentru acoperirea chiriei lunare a locuintei in care vor sta.

 

            

Impreuna il putem ajuta pe Emanuel sa poata invata abilitati care sa ii permita sa isi desfasoare existenta in cadrul comunitatii!

 

 

Veniturile lunare ale familei sunt compuse din: salarul tatalui la locul nou de munca, alocatii, ajutor de handicap, in total 2.900 lei

Cheltuielile lunare ale familiei: terapie Emanuel(minim 3.300 lei), utilitati, hrana, imbracaminte, combustibil, etc.(2.000 lei), in total 5.300 lei.

Ramane ca punand mana de la mana sa ajutam aceasta familie sa poata plati in urmatoarele luni diferenta de 2.400 lei/luna.

Prin Organizatia Crestina Agape puteti dona sub forma de angajamante lunare pe un an de zile sau donatii cu caracter sporadic, sume de bani, cu care organizatia va plati in mod direct specialistii terapeuti si medicii care au grija de Emanuel. Donatorii vor primi rapoarte transparente cu destinatia banilor pentru a pastra increderea si bunul nume al organizatiei..          

            Veniti sa punem mana de la mana pentru a oferi o viata normala lui EMANUEL si familiei lui!

           

 

            Pentru inscrierea in lista de donatori va lasam datele mai jos:

 

Persoana de contact:

Lidia Mirza

Tel: 0746409568

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Organizatia Crestina Agape

Cluj-Napoca, CF: 4496648

Cont lei: RO 89 BTRL 0670 1205 2285 05XX

Cont euro: RO 97 BTRL EURCRT 0022 850502

deschise la Banca Transilvania (specificati: „Pentru Emanuel!”)

 

 Raport de progres la 10 luni Emi Ivas. Clik pentru a vizualiza!

directioneaza2 copy

Emanuel2

                                                                                 emi.site.redim