titlu_copy.jpg

Ajutor material pentru familii în nevoie!

Pe parcursul anului 2013, Organizația Creștină Agape a oferit ocazional sprijin material (pachete cu alimente, articole de

îmbrăcăminte, produse de igienă, etc.) mai multor familii în nevoie. Acest lucru  a fost posibil datorită partene-rilor noștri – firme, ONG-uri și instituții, care au facilitat sprijinul oferit.

Mai 2013: prin susținerea Asociaţiei Dorcas AID Romania, am distribuit 30 de pachete cu alimente și articole de îmbrăcăminte, după cum urmează: 12 pachete pentru familii nevoiașe din localitatea Răscruci, județul Cluj, sprijinite ocazional de Organizația Agape; 2 pachete pentru familii nevoiașe din Bistriţa, sprijinite ocazional de Asociația Oastea Domnului; 6 pachete pentru familii nevoiașe din localitatea Florești, sprijinite ocazional de Asociația Ortodoxă “Oastea Domnului Florești”; 10 pachete pentru familii aflate în baza de date a Organizației Agape (jud. Cluj şi Bihor).

August 2013: prin susținerea Asociaţiei Dorcas AID România și a Asociației “Pro Prietenia” din Arad, am distribuit 62 de pachete, conținând alimente, detergenți și îmbrăcăminte, după cum urmează: 16 pachete au primit familii nevoiașe din localitatea Răscruci, județul Cluj, sprijinite ocazional de Organizația Agape; 6 pachete au primit familii nevoiașe din localitatea Florești, sprijinite ocazional de Asociația Ortodoxă “Oastea Domnului Florești”; 22 pachete au primit beneficiari ai Programului „Sf. Dimitrie Basarabov” (“Alcoolicii Anonimi”) - A.F.M.C. Christiana; 18 pachete au primit familii aflate în baza de date a Organizației Agape.

Octombrie 2013: cu sprijinul Centrului de Servicii Sociale “Acoperământul Maicii Domnului”, din cadrul Acociației Filantropice Medical-Creștine Christiana și S.C. Napolact S.A. - Cluj-Napoca, am distribuit 9 pachete cu lactate mai multor familii nevoiașe (un pachet conținând în medie 12 recipiente cu iaurt), din baza de date a Organizației Creștine Agape, în funcție de numărul de membri și nivelul de trai al familiei respective. Printre acestea s-au numărat familii care aproape nu aveau ce pune pe masă copiilor în fiecare zi, dar și familii cu venit mediu, care, din cauza lipsei unui loc de muncă constant, își duc cu greu traiul de pe o zi pe alta.

Mulțumim partenerilor noștri: Asociaţia Dorcas AID România (Cluj-Napoca), Asociația “Pro Prietenia” (Arad), Centrul de Servicii Sociale “Acoperământul Maicii Domnului” (din cadrul AFMC Christiana, Cluj-Napoca) și S.C. Napolact S.A. (Cluj-Napoca).

Rezultate: 111 pachete au fost distribuite; 75 de familii au beneficiat de sprijin.

În continuare puteți urmări galeria foto:

dscn4747.jpgdscn4748.jpgimg_4488.jpg20130827_153942.jpgimg_4491.jpgimg_5089a.jpgdscn4997a.jpg

<- înapoi la Evenimente