titlu_copy.jpg

Fii un promotor entuziast al familiei!

Trăim într-o perioadă în care oamenii sunt într-un maraton continuu. În perpetua alergare cotidiană oamenii încep să-şi piardă sensul, ţinta, priorităţile şi valorile.

Avem nevoie de tine pentru a ne ajuta să trezim conştiinţi!

Avem nevoie să ne ajuţi să arătăm celor din jur că se poate!

Se poate ca noile generaţii să se bucure de bunăstarea şi echilibrul pe care îl poate oferi o familie sănătoasă, frumoasă şi puternică. E nevoie ca oamenii din jurul nostru să nu uite că prioritatea lor şi oaza lor de linişte este şi trebuie să fie familia.

Ce poţi face?

1.      Participă la activităţile noastre şi invită şi alte familii.
2.      Dacă ştii familii care pot fi ajutate material sau moral, contactează-ne! În echipa noastră avem persoane gata să ajute!
3.      Dacă poţi să ne ajuţi ca să promovăm activităţile şi proiectele Agape la instituţii, companii, persoane care ne pot susţine, nu ezita!
4.      Dacă lucrezi la un ONG, ajută-ne să stabilim colaborări, pentru a ne uni eforturile şi a avea un impact mai mare în societate!
5.      Comandă\oferă şi altora (familiile din localitatea ta, printre prietenii de familie) materialele Agape, tipărite sau multiplicate pe suport CD sau DVD.
6.      Dacă ai un gând concret de implicare, contactează-ne şi haide să promovăm valorile familiei tradiţional-creştine împreună!

 Mulţumim şi aşteptăm implicarea ta!