titlu_copy.jpg

Susține familia Labo!

Familia Labo este compusa din mama si doi copii minori. Acestia au intrat in evidenta Organizatiei Crestine Agape in luna decembrie 2011, cand am fost contactati de Primaria Municipiului Cluj-Napoca precum ca au fost evacuati din incaperea in care locuiau abuziv si ca au fost separati si transferati la Preaso Felloship ca sa nu ramana in strada. Dupa ce am facut cuostinta cu ei, chiar am fost ingrijorati de starea lor si ne-am gandit ca nu pot creste intr-un mediu sanatos in felul acesta. Mama parea o femeie muncitoare si sincera, si copiii la fel pareau destul de neajutorati.

Astfel ca, la inceputul lunii Ianuarie 2012 i-am ajutat sa se mute intr-o garsoniera conf I, iar chiria am platit-o noi, cu ajutorul unor sponsori si oameni de bine. Incepul cu inceputul, ei s-au asezat si s-au adaptat la noile conditii, copiii au fost ajutati la lectii si au fost motivati sa invete mai bine la scoala ca sa nu mai fie in situatii de corigenta, mama si-a mai gasit un serviciu suplimentar, apoi tot un sponsor a dorit s-o ajute si i-a facut dantura..insa tot acest ritm de viata, si schimbul 3 de o perioada lunga de timp era destul de greu si obositor pentru mama..astfel ca am inceput sa-i cautam un nou loc de munca.

In vara anului 2013, Doamna Labo si-a gasit un nou loc de munca, mai linistitor si mult mai bine platit, iar imediat dupa aceea firma la care lucra a dorit sa preia acest caz si prin plata chiriei. Astfel ca, de la inceputul lunii Ianuarie 2014, Familia Labo a fost preluata, iar in contul Agape a fost trecut, dupa 2 ani de zile de eforturi, ca un caz incheiat cu bine.

Doamna Aurelia ne spunea ca niciodata n-a mai simtit atata prietenie si sprijin din partea cuiva, mereu a trait in lipsa, batai si scandaluri din partea celor cu care locuia, insa de cand a intrat in atentia noastra ne marturiseste ca n-a mancat niciodata asa mancare buna, ca la ea la lucru (lucreaza la un restaurant), nimeni nu a asculat-o si a indrumat-o atat cat am reusit noi sa facem.

Dorim sa aducem multumirile noastre tuturor acelora care au donat, dar au fost si cu sufeltul aproape de aceasta familie si a contribuit la reabilitarea ei!